Роман Ярош: «Кафе Марсель» в обличчях

Роман Ярош: «Кафе Марсель» в обличчях

Будь-який бренд – це, в першу чергу, люди, які стоять за ним. І якщо говорити про кондитерський напрямок, то бренд цілком залежить від своїх кухарів. У нашому випадку – від одного шеф-кухаря. Романа Яроша, який і є творцем круасанів «Кафе Марсель». Завдяки його зусиллям, серце нашої випічки значно відрізняється від конкурентів, а сам круасан залишається свіжим протягом тривалого терміну.

За плечима Романа робота в компаніях «Дольче Віта», «АВК» і «ТД Шантіль». Тут наш шеф-кухар розробив технологію, яка збільшить термін придатності продуктів без втрати смакових і ароматичних якостей. Серед замовників його продукції в Україні були такі всесвітньо відомі мережі, як McDonald’s і Domino’s pizza.